Welcome! Login or register.
Guild News
Subscribe to Recent NewsSubscribe to the latest guild news feed.
Гилдията е активна в Warmane
22/05/2017 09:28 PM by Nightstorm.

Виждам, че гилдията е активна в WARMANE. Можете да ползвате TeamSpeak3, за да си говорите в реално време. Можете да свалите Teamspeak3 от ТАЗИ СТРАНИЦА. След като го свалите изберете от менюто "Connections" опцията "Connect", в полето "Server Address" сложете "raguwow.noip.me", за "Server Password" използвайте "raguwow" (без кавичките) и натиснете "Connect". Изберете си канал и си говорете в реално време, трябва ви само микрофон и слушалки или външен микрофон/камера с микрофон.

Почистил съм форума от всякакъв спам, за да е изряден да се ползва ако има нужда. Ако ви трябват някакви сървъри за тестове, програми или макроси, всичко го има във форума или ми пишете на лична да ви намеря.

Между другото старото Вентрило е живо и може да се ползва също, изтеглете си го ВЕНТРИЛО ТУК за сървър адрес, ползвайте пак "raguwow.noip.me".

За покана в новата гилдия, търсете следните герои (Alliance):
Speedofpain, Eruena, Lastfactor, Will, Ragezone, Kameliqtr, Unbeloved, Helbrok

Comments

None yet.

Някой хора от гилдията се събират на нов сървър
05/04/2017 07:04 PM by Nightstorm.

Някои от старите членове на гилдията ми писаха че се събират да играят в Warmane.

За повече информация:

ЧЕТЕТЕ ЕТО ТУК

Comments

Звучи интересно.

andy225 at 06/04/2017 10:02 PM
непременноVenomboy at 18/04/2017 12:18 AM
Forum Flood
05/03/2017 02:10 PM by Nightstorm.
Днес случайно се загледах по форума и видях че е наспамен от някакви малоумни руски ботове. Форумът е почистен и приведен в приличен вид. Нямам идея дали все още някой го посещава, ако има живи, пишете :).

Comments

Живи, здрави, прави, корави.Lydpriestbg at 17/05/2018 07:01 AM
Ragu WoW - Новият сървър на гилдията
11/02/2016 10:59 AM by Nightstorm.

След всичките перипетии с истерясалия админ на LastWoW, реших че за да имаме някакъв свестен сървър, който да не разчитаме че утре ще им писне да го поддържат, най-разумно би било да имаме собствен сървър на гилдията:

RAGU WOW

1. Пренасяме ръчно всички герои от всички настоящи сървъри където играете при нас ако желате. Администратор ръчно след представяне на screenshots ще влезе и ще ви пресъздаде героя така както е бил на Lastwow или Excalibur.

2. 100% uptime 100% работеща база. Използваме Coronacore AI база с изкуствен интелект за всички npc в играта. Всичко е скриптирано до максимума да прилича на Blizz.

3. Dedicated VMWare server. Изпозлваме виртуален сървър с пълен бекъп на всички системи с 55mbps оптична свързаност.

4. 10X xp/droprate - дроп рейта е близък до този на Lastwow, така че няма нужда да играете половин живот за да вдигнете 5 левела и да вземете някакъв нормален gear.

5. Развит за PVE и PVP, няма да ходите заедно алианс с хорда на инстанция и да се чудите кое как и защо. Сървърът в това отношение е напълно blizzlike.

Comments

None yet.

Lastwow revival project
31/01/2016 10:55 AM by Nightstorm.

Както знаете от 31 Януари Lastwow няма да съществува. Набързо изброявам какво е нужно за да съживя сървъра им:

1. Лошото е че Fyrend продава базата данни, иначе сървъра веднага го взимам и го хоствам при мен в хубав data center с 50mbps оптика. Каква е цената, не знам никой не ми е казал засега.

2. От време екпериментирам с един сървър на Ubuntu базиран на CMangos emulator, който е много работещ - ТУК . Та ако от базата данни на Lastwow, която работи под ArcEmu, успея (дори Fyrend да ми даде базата) да преконвертирам базата с героите да тръгне на Trinitycore, ще можем да съживим сървъра.

3. Имаме много стабилен и работещ 2.4.3 сървър.

4. Относно базата ако се продава може да вдигнем кауза с дарения да се съберат парите :). Ако разбира се все някой има интерес да играе там.

5. Трябва ми добър php специалист и database администратор, за да може единия да анализира базата как да се конвертира, а другия да направи уеб сайт от нулата. Останалото със сървъра и хостина, мисля че мога да се оправя без проблем.

Та все още има надежда сървъра да не е загубен безвъзвратно :). Иначе, бяха добри години, запознахме се с много хора, направихме доста райдове и приятели покрай този иначе доста нескопосано направен сървър.

As you know Lastwow is closing from 31st of Jan onwards. We are trying to get the database from Fyrend and rehost the server on a trinitycore based system. I will put here more information when I have it. Meanwhile you can test our 10x RaguWoW stable server 2.4.3 version at HERE .Thank you.

Comments

Да добавя - Fyrend според мен е един мързелив алчен глупак! Нито иска да си развива тъпия сървър, нито иска да предостави базата за да се опитаме да я импортираме на друг сървър под много по-стабилно ядро. Мога да предложа ръчно да импортирам на всички хора, които искат акаунтите на моя сървър и да играят там. Не мисля повече да помагам на lastshit да се развива, защото най-големия проблем там е че ПРОСТО НЕ ИСКАТ :).Nightstorm at 04/02/2016 03:49 PM
Powered by Guildomatic