Welcome! Login or register.
View Article
Преместване на гилдията в Excalibur WOW TBC 2.4.3
12/10/2014 04:39 PM by Nightstorm.

Поради тоталната некадърност на администраторите на Last WoW, благодарения на които сървъра върви право към небитието, реших да опитам няколко други сървъра. Този, на когото се спряхме с няколко приятели и офицери от старата гилдия е Excalibur WOW 2.4.3 blizzlike x2 XP.

Засега това, което виждам е най-добре скриптирания и наподобяващ истинската игра сървър изобщо. До момента (64 lvl) не съм видял нито един неработещ quest, предмет, талант, магия, NPC. Направо съм изумен сървъра е около 95% подобен на оригиналния. Преимуществата са:

- Няма донорство за предмети, освен за такива, които могат да се намерят в играта (и дори тогава е скъпо, трябва да извадиш 200-300 евро за един нормален сет, който пада по инстанции)
- Можете да си вземете всякакъв сет (вклчително Brutal S4) от арена. Няма донорство за предмети от арена.
- Има специален канал /gmhelp където винаги може да получите помощ от администратор. Администраторите са професионалисти, а не комплексирани деца, които играят на сървъра.
- Всичко, което съм пробвал до момента работи напълно. Дори най-трудните quest-ове, където трябва да се ескортира NPC работят!!!
- Няма неработещи магии и таланти.
- Ежедневни фиксове за всякакви дребни бъгове.
- Няма изхвърляния (DC), а сървъра се рестартира рядко с предварително предупреждение от 2 минути. Няма изгубвания на предмети и подобни глупости.
- Бъг тракер на форума, на всеки бъг се обръща внимание да се разреши възможно най-скоро.
- Като минус мога да посоча, че алианса и хордата могат да общуват помежду си и дори да си дават /party.
- Всички инстанции са перфектно скриптирани, всички босове се държат като на сървъра на Blizzard!!!
- Всички NPC-та кастват правилните магии, отрови, болести и т.н.
- АI на съврвъра е на много високо ниво, мобовете бягат, убиват тотеми и т.н.

Със сигурност мога да кажа, че това е най-работещия сървър, когото съм виждал през живота си в сравнение с него LastWoW изглежда наистина като сглобен от някакви второкласници... Бих се радвал да се съберем старите хора от гилдията, за да поиграем :). Вече няколко човека са налични, a гилдията е пресъздадена "THE BULGARIAN" търсете за инвайт:

Doketo
Murito
Ambushnoop

Сложете си във файла realmlist.wtf следния ред за да играете в Excalibur:
set realmlist exwow-serv.exnw.com

Comments

Дидо, можеш ли да ми дадеш линк на някой работещ торент за TBC , че след преинстал нямам играта, а пробвах преди няколко дни един, но така и не зареди ... :(cecka04 at 26/07/2015 05:41 PM
Powered by Guildomatic