Welcome! Login or register.
View Article
Lastwow revival project
31/01/2016 10:55 AM by Nightstorm.

Както знаете от 31 Януари Lastwow няма да съществува. Набързо изброявам какво е нужно за да съживя сървъра им:

1. Лошото е че Fyrend продава базата данни, иначе сървъра веднага го взимам и го хоствам при мен в хубав data center с 50mbps оптика. Каква е цената, не знам никой не ми е казал засега.

2. От време екпериментирам с един сървър на Ubuntu базиран на CMangos emulator, който е много работещ - ТУК . Та ако от базата данни на Lastwow, която работи под ArcEmu, успея (дори Fyrend да ми даде базата) да преконвертирам базата с героите да тръгне на Trinitycore, ще можем да съживим сървъра.

3. Имаме много стабилен и работещ 2.4.3 сървър.

4. Относно базата ако се продава може да вдигнем кауза с дарения да се съберат парите :). Ако разбира се все някой има интерес да играе там.

5. Трябва ми добър php специалист и database администратор, за да може единия да анализира базата как да се конвертира, а другия да направи уеб сайт от нулата. Останалото със сървъра и хостина, мисля че мога да се оправя без проблем.

Та все още има надежда сървъра да не е загубен безвъзвратно :). Иначе, бяха добри години, запознахме се с много хора, направихме доста райдове и приятели покрай този иначе доста нескопосано направен сървър.

As you know Lastwow is closing from 31st of Jan onwards. We are trying to get the database from Fyrend and rehost the server on a trinitycore based system. I will put here more information when I have it. Meanwhile you can test our 10x RaguWoW stable server 2.4.3 version at HERE .Thank you.

Comments

Да добавя - Fyrend според мен е един мързелив алчен глупак! Нито иска да си развива тъпия сървър, нито иска да предостави базата за да се опитаме да я импортираме на друг сървър под много по-стабилно ядро. Мога да предложа ръчно да импортирам на всички хора, които искат акаунтите на моя сървър и да играят там. Не мисля повече да помагам на lastshit да се развива, защото най-големия проблем там е че ПРОСТО НЕ ИСКАТ :).Nightstorm at 04/02/2016 03:49 PM
Powered by Guildomatic